pLaNeT kUchiNg

May 15, 2009

keHidupan baruku…

Filed under: mY jUrnaL — planetkuching @ 3:30 am

ahh…erm dpt kerja baru tok pun erm bole la thn juak hdp ku….jd kucar kacir jak…..mcm2 jak yg perlu disetelkan…..dtg2 pun ada jak kerja yg x pernah didiat sebelum tok…tp biasa2 kan nak……esok hari terbuka ILP LABUAn…so mcm2 la kerja staff ilp tok….aku pun nyelepat juak …….ni nak molah…follow jak la dolok nak….ermmm…

so hdp ctok bole thn la juak….semuanya mahal……nak murah…ROKOK< KERTA> n arak……erm nak lain iboh kata agik la…indomie a…..indomie boel harga seringgit sebungkus…belum masuk air bandung agik…..RM1.80…..!!!!!!!!!!!!…erm cayak x…

nak lain iboh cerita agik la….erm makanan pun xda la tpt2 nak nyaman…besa2 jak…huhu..tp time tok aku mkn mi jak….huhusedih dajak….yajak aku mampu….gaji blum ada….rasa time study jak rasanya…mkn2 mi tok….heheheh..

klah ……aku ada kerja lok nak dipolah tok…nemiak nak exam da ilp tok..yalah mcm2 keperluan yg perku disediakan untuk bengkel aku tok…

aku ditugaskan di bengkel kimpalan….erm so kinek tok aku membiasakan dr ngan staf2 ctok la….ermm…k..arios…jumpa lagi

April 30, 2009

opss

Filed under: mY jUrnaL — planetkuching @ 4:01 am

sempat juak aku upd drpun dlm tok…aku akan becerita la ngan tak org k…yg dpt dicerita aku g labuan la…so my new home adalah labuan…huhuh…so anyway klak upd agik..tok ku d cc…

April 22, 2009

22/4/09

Filed under: mY jUrnaL — planetkuching @ 1:43 pm

ahhh…selsema aku tok bkn2….lemah nyawa ku diat..erm da mkn ubat masih juak blm reda…pa ndak resipi utk menghilangkan selsema tok…

erm ari tok terk aku g ngan sidak mbok,jojos, n pidot ngan BELI HADIAH…….tp hadiah utk spa..AKU MPUN…x suprise da jak….herm pa leh wat..tp pkir2 ku erm oklah juak….pat ku milih juak pa benda dmaok oleh ku mpun..hahahah…

ermm xda agik da rahsia dlm kotak hadiah ku kelak…..erm nak rahsia mayb wrapping paper kaler apa…kotak hadiah aku …kotak mi magi ka…mi sedap ka….or kotak tisu jenama…erm blur aku…x tauk juak ku pa brand tisu2 tok woh…erm maok molah research tok..

aduh selsema aku…cukup menyeksa aku naip2 tok…..

erm so ya jak la apa nak suprise terk nak….xpa…yg ptg keikhlasan hati semua yg terlibat nak br hadiah ya nak….sesapa yg ngolecrt duit pake beli ya…DIUCAPKAN bebanyak terima kasih………sik terhingga ku nak hargai….

ermm …aku tok hbs ermm..iboh eran..nang identiti aku ya…heheh

ermmm…da x dpt agik da ku naip….selsema ku tok cukup nyeksa aku tok….

aduh nuek msg ku nanyak soul eater nya…cni ndak pat ku engkah…xpa2 ada berapa ari gik ku nak cr dvd nya ya….ya juak selsema toookkk……….

aaaacccuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh……………………………..

aaaacccuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh……………………………..

bukan muka sbnr..sekadar hiasan a!!

salam….

April 21, 2009

21 April 2004

Filed under: mY jUrnaL — planetkuching @ 6:34 am

erm hari ni adalah hari ke-4 teraher ku d cmcc….

erm aku login jak..p xdap polah papa…teringat ku kesah2 ku dolok…erm time tok mayb ku da kamboh2 juak kelaka kali mun x kerna kerja baru ku…

erm 27hb tok da melapor ku di Putrajaya….ermm apa yg akan berlaku….mcm ni ka suasana kerja ku yg baru..x tauk juak…belum sampe ke sia gik tahap imaginasi ku..(walaupun imaginasi aku kuat ……hahaha)…

erm ari tok semua mek org make Baju2 baru utk department mek org….wana oren…best juak make bj tok…semua org ada make…erm tp x kesemua la…

yalahh…ada juak org maok juak agik molah..tp pa leh buat a…sowiee..coznya molah secara pukal.. bkn nya segek2….

yalah terkk….erm ari ya x maok tak org tok….

ermm time tok semua org cbok jak kelaka ngan cust..tp aku??????

erm nya naip2 tok…sampe da x tauk pa nak dipolah…nak beloyar..semua org kerja….malas nak ngaco sidak….ermmm..kelak xda gik ku dgr SELAMAT PAGI/PETANG SAYA…..DR TM CREDIT MANAGEMENT CONTACT CTR…..uhuhuh..mesti ku rindu juak dgr benda ya…

kelai2 ngan cust2 yg erm ntah la…..xpaham n x pande ku nak xplain dlm tok…ermpaham2 drpun la….

kpd wana…xda gik lah mek nak mkn nasi lemak ktk la wana owhh…..eermmmm…nyaman bah nasi lemak nya tok….

rasa ckpla setakt tok ari tok…mun ada kelak ku sambung agik…

salammm

Blog at WordPress.com.